Service
: Memberi ayat iklan paling “POWER” dan      berkesan meningkatkan bisnes anda

Ini adalah berita baik untuk anda yang:

✅ Online seller yang sibuk dan tak ada masa nak buat ayat iklan untuk diri sendiri dan anak buah.

✅ Online seller yang baru dan tak tahu macam mana nak dapat engagement customer.

✅ Online seller yang ingin meningkatkan Jualan melalui pengiklanan di laman sosial media seperti Facebook (FB), Instagram and Whatsapp.  

✅ Plan nak buat business online tapi tak tahu nak mula promote produk macam mana. 

Korang tak perlu perah otak mcam mana nak tarik perhatian audience kerana Instant Copywriting Termurah Memberi package dengan harga Kasih sayang.

Tak kira anda online seller besar-besaran atau kecil-kecilan, copywriting adalah suatu keperluan dalam perniagaan online. Ini merupakan marketing strategi yang sangat berkesan untuk melariskan jualan.

# Instant Copywriting Termurah menawarkan perkhidmatan: 

đź“ŚMenyediakan copywriting/ayat jualan/ayat promosi/ayat memujuk/ayat meyakinkan prospek/pembaca/pelanggan untuk membeli produk/jualan anda.

đź“ŚMembimbing Peniaga online dalam memastikan Jualan melalui FB page, instagram dan Whatsapp sentiasa dikemaskini dan mendapat engagement.

đź“ŚMembantu Peniaga Mendapatkan engagement daripada prospek/pembaca melalui group-group yang besar di FB.

đź“ŚMembimbing dan memberi tips berserta teknik yang berkesan, trending dan menjimatkan dalam menjual dan mengembangkan perniagaan anda di laman sosial media.

đź“ŚAuto-posting Copywriting setiap hari kecuali Ahad pada FB Page anda. 

Dengan bantuan daripada Instant Copywriting Termurah anda akan semakin sibuk kerana produk ditangan akan sentiasa licin dan Whatsapp tak lekang dek pelanggan.



# Kenapa memilih Instant Copywriting Termurah adalah pilihan BIJAK?


1. Memukau audience membaca sehingga habis

Jumlah audience yang banyak sahaja tidak cukup untuk meningkatkan jualan anda sekiranya mereka hilang minat pada mukadimah anda. 

Instant Copywriting membantu anda Menyusun detail produk secara terperinci, teratur dengan copywriting/ayat sales yang mampu meningkatkan rasa ingin tahu pembaca sekaligus meningkatkan respond dan Click dari pembaca.

Dengan bantuan Instant Copywriting Termurah, Menarik meningkatkan Prospek dan hasil jualan menjadi mudah, semudah ABC.

Instant Copywriting Termurah menjanjikan bukan sahaja tarikan audience untuk meningkatkan prospek, tetapi juga fokus audience untuk membaca detail produk anda sehingga habis sekaligus menjadikan prospek/pembaca sebagai serious buyer

Siapa yang tak nak kan. Mereka dah merasa. Anda bila lagi?





2. Harga Kasih Sayang

Instant Copywriting Termurah memahami dilema anda.

Dengan harga super jimat serendah RM1.60/copywriting, anda dah boleh jimat banyak dan fokus lebih kepada stok jualan dan mengembangkan bisnes.

Selain memberi perkhidmatan yang berkualiti dan ekonomi, Instant Copywriting turut menawarkan pelbagai Pakej yang tak akan jumpa kat mana-mana. Sukar dipercayai. Namun inilah hakikatnya.

Pekej kat bawah hanya beberapa pakej yang ditawarkan. Kalau korang nak tengok pakej-pakej lain, korang boleh la check kat FB page Instant Copywriting Termurah. Korang juga boleh terus berhubung dengan Instant Copy Writing melalui pelbagai platform mereka pada hujung artikel ini untuk pakej yang lebih menarik dan terperinci.