Maxim Malaysia Berkongsi Peluang Dengan Melancarkan 0% Komisen dan Pembelian Shif di Sabah

Maxim Malaysia mengumumkan berita baik untuk pemandu di negeri Sabah iaitu Sandakan, Tawau dan Kota Kinabalu di mana Maxim melancarkan pembelian syif. 

Ianya memberi peluang kepada pemandu untuk mendapatkan profit yang lebih tinggi melalui aplikasi Maxim Malaysia, dimana Maxim membenarkan pemandu untuk membeli syif dengan harga yang rendah.

maxim malaysia

Pembelian syif ini terbahagi kepada tiga kategori iaitu:

  • 6 jam - RM4
  • 12 jam - RM7
  • 24 jam - RM12

Peluang ini hanya diberikan kepada pemandu yang mempunyai pelekat kenderaan Maxim Malaysia sahaja, bagi yang belum mempunyai pelekat kenderaan anda boleh hubungi pihak Maxim di talian untuk membuat temu janji bagi pemasangan. 

Pemandu boleh membeli syif melalui aplikasi taxsee dibahagian wang, dan buat pembayaran melalui akaun peribadi. Setelah membuat pembayaran, pemandu boleh nikmati 0% potongan komisen dengan tempoh jam yang dibeli. Tiada limit khas untuk pemandu, hanya perlu membeli syif di aplikasi dan boleh meneruskan perjalanan dengan kadar keuntungan yang tinggi.

Maxim Malaysia ingin memberi peluang kepada pemandu dengan menjalankan kempen ini, pihak kami percaya bahawa dengan rezeki yang dikongsi akan memberikan keberkatan kepada orang ramai. 

Maxim juga menawarkan peluang keemasan kepada pemandu yang ingin menyertai kami, ianya tertakluk pada tarif dan terma. Perkhidmatan dengan Maxim Malaysia boleh dilakukan secara utama ataupun sambilan bagi mengisi masa lapang. Jika anda ingin mula menjana pendapatan, anda perlu memuat turun aplikasi Taxsee Driver dan mendaftar atau terus mendaftar di laman sesawang sea.taxsee.pro/my/


Pakar Perhubungan Awam
Perkhidmatan Maxim
Shafiqah Shajari

0 Ulasan

Catat Ulasan

Post a Comment (0)

Terbaru Lebih lama